Toitumisnõustamise (dietoloogia) aluskoolitus, I osa (PERH)
Eesmärk: Anda teoreetilisi teadmisi ja praktilisi oskusi (praktilised ülesanded) toitumisnõustamise kutse omandamiseks.
Toimumisaeg: 09.-10.03.21
Kestus: 16 tundi
Sihtrühm: arstid, arst-residendid, õed
Hind (+KM): 187 €
Kuraator: Maarja Lember (dietoloog)
Koolitajad: H.-L. Lepp, S. Vaask, T. Pitsi, M. Lember jt
Teemad:
• Makrotoitained, mikrotoitained, ainevahetus
• Praktiline ülesanne: inimese toitaineliste vajaduste määramine
• Toitumuse hindamine
• Praktiline ülesanne: toitumuse hindamise meetodid
• Toitumisharjumuste kujunemine ja mõjutamine
• Eesti toitumis- ja liikumissoovitused: koostamise metoodika ja peamised seisukohad
• Praktiline töö: toitumisküsimuse koostamine PICO meetodil
• Toitumisküsimused Eesti ravi- ja tegevusjuhendites
• Seedimise füsioloogia ja patofüsioloogia
• Dieedid ja toitumisstiilid
• Toitumisalased terviseväited ja toidupakendite märgistus
• Toitumise/söömise uurimise meetodid
• Praktiline ülesanne: toidukoguste hindamine
• Nutridata programmi tutvustus ja praktiline kasutamine
• Toitumisnõustamise protsess: seadusandlus, kutse, eesmärgid
Lisainfo ja registreerimine SIIN