Eesti toidu soola- ja suhkrusisaldus väheneb vaevaliselt
 
              Madis Filippov
madis@celsius.ee
			Tervise Arengu Instituudi (TAI) avaldatud värskest pakendipõhise toidu koostise uuringu raportist selgub, et toidu koostis ja toodete sortiment on kahe uuringuaasta võrdluses palju muutunud, kuid paraku ei saa väita, et soola, suhkru või küllastunud rasvhapete sisaldus toodetes oleks vähenenud. Mitmete toitude alagruppides on antud toitainete sisaldus tõusnud.		
     
				
				Uuring: töötervishoius on arenguruumi
Uudised Eesti elanike rahulolu-uuring töötervishoiu teenusega näitab, et 88 protsenti elanikest peab regulaarseid kohustuslikke tervisekontrolle oluliseks, sest see annab neile oma tervise kohta kindlustunde, ning 44 protsendi jaoks asendab see regulaarset tervisekontrolli. Samas leiavad inimesed, et töötervishoiu kvaliteedi tõstmiseks on veel ruumi. 
				
				