Janne Lauk: tasakaalukus on oluline nii toidulaual kui ka tervisesõnumites
Madis Filippov
madis@celsius.ee
Tervisekommunikatsioonis on oluline rääkida riskidest proportsionaalselt ja mitte tekitada põhjendamatut paanikat. Kuigi töödeldud lihatooted, sealhulgas suitsutatud liha, on liigitatud esimese grupi kantserogeenide hulka, siis pole korrektne kõrvutada lihatoodete vähiriski näiteks asbesti või tubakasuitsu omaga, kirjutab TAI toitumise valdkonna juht Janne Lauk.
Rahvusülikooli 106. aastapäeva aktusel peab akadeemilise loengu Nobeli preemia laureaat Svante Pääbo
Uudised 1. detsembril kell 12.00 toimub Tartu Ülikooli aulas rahvusülikooli 106. aastapäeva aktus, kus ülikooli audoktor professor Svante Pääbo peab akadeemilise loengu „About Neandertals, and how they live on in many of us“ („Neandertallastest ja kuidas nad paljudes meis edasi elavad“).