Janne Lauk: tasakaalukus on oluline nii toidulaual kui ka tervisesõnumites

Madis Filippov
madis@celsius.ee
Tervisekommunikatsioonis on oluline rääkida riskidest proportsionaalselt ja mitte tekitada põhjendamatut paanikat. Kuigi töödeldud lihatooted, sealhulgas suitsutatud liha, on liigitatud esimese grupi kantserogeenide hulka, siis pole korrektne kõrvutada lihatoodete vähiriski näiteks asbesti või tubakasuitsu omaga, kirjutab TAI toitumise valdkonna juht Janne Lauk.

Lääne-Tallinna Keskhaigla tunnustas patsiendiohutuse parendajaid
Uudised Lääne-Tallinna Keskhaigla tunnustas eile esmakordselt oma töötajaid patsiendiohutuse parendaja tiitliga. Tunnustuse pälvisid patsiendiohutuse juht ning kukkumiste ennetamise töörühm, kelle järjepidev panus ja pühendumus on oluliselt kaasa aidanud ohutuma ravikeskkonna loomisele.