Janne Lauk: tasakaalukus on oluline nii toidulaual kui ka tervisesõnumites
Madis Filippov
madis@celsius.ee
Tervisekommunikatsioonis on oluline rääkida riskidest proportsionaalselt ja mitte tekitada põhjendamatut paanikat. Kuigi töödeldud lihatooted, sealhulgas suitsutatud liha, on liigitatud esimese grupi kantserogeenide hulka, siis pole korrektne kõrvutada lihatoodete vähiriski näiteks asbesti või tubakasuitsu omaga, kirjutab TAI toitumise valdkonna juht Janne Lauk.
Haiguslehel viibinud inimene saab kohandatud tööle naasta senisest tunduvalt varem
Uudised Riigikogu võttis eile, 19. novembril vastu valitsuse algatatud ravikindlustuse seaduse ning töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muutmise seaduse, mille eesmärk on soodustada inimeste tööellu naasmist ja parandada ravikindlustusele ligipääsu.