Eesti toidu soola- ja suhkrusisaldus väheneb vaevaliselt
Madis Filippov
madis@celsius.ee
Tervise Arengu Instituudi (TAI) avaldatud värskest pakendipõhise toidu koostise uuringu raportist selgub, et toidu koostis ja toodete sortiment on kahe uuringuaasta võrdluses palju muutunud, kuid paraku ei saa väita, et soola, suhkru või küllastunud rasvhapete sisaldus toodetes oleks vähenenud. Mitmete toitude alagruppides on antud toitainete sisaldus tõusnud.
Karl Oliver Tomson: järjekindlus, kannatlikkus ja samm-sammult edasi liikumine viivad sind lõpuks sinna, kuhu tahad jõuda
Uudised Iga otsus, iga patsient ja iga hetk intensiivraviosakonnas on võimalus õppida midagi uut. Äsja iseseisvat tööelu alustanud anestesioloog ja intensiivraviarst Karl Oliver Tomson räägib noore arsti esimestest sammudest, mis on täis vastutust ja pühendumust ning on kujundanud temas sügava austuse elu, teadmiste ja kolleegide vastu.