Eesti toidu soola- ja suhkrusisaldus väheneb vaevaliselt

Madis Filippov
madis@celsius.ee
Tervise Arengu Instituudi (TAI) avaldatud värskest pakendipõhise toidu koostise uuringu raportist selgub, et toidu koostis ja toodete sortiment on kahe uuringuaasta võrdluses palju muutunud, kuid paraku ei saa väita, et soola, suhkru või küllastunud rasvhapete sisaldus toodetes oleks vähenenud. Mitmete toitude alagruppides on antud toitainete sisaldus tõusnud.

ARVAMUS | Purjus peaga tööle – kelle õigusi kaitseb tänane õiguslik vaikus?
Uudised Ühiskonnas peetakse loomulikuks, et tööle tullakse kaine peaga. See pole mitte ainult tööandja, vaid eelkõige kolleegide, klientide ja meie kõigi ühistes huvides. Ent kui tööandjal tekib põhjendatud kahtlus, et keegi on tööpostil joobes – mida ta siis õigupoolest teha tohib?