Eesti toidu soola- ja suhkrusisaldus väheneb vaevaliselt

Madis Filippov
madis@celsius.ee
Tervise Arengu Instituudi (TAI) avaldatud värskest pakendipõhise toidu koostise uuringu raportist selgub, et toidu koostis ja toodete sortiment on kahe uuringuaasta võrdluses palju muutunud, kuid paraku ei saa väita, et soola, suhkru või küllastunud rasvhapete sisaldus toodetes oleks vähenenud. Mitmete toitude alagruppides on antud toitainete sisaldus tõusnud.

Lääne-Tallinna Keskhaigla insuldiosakond pälvis taas Euroopa kõrgeima tunnustuse insuldiravis
Uudised Lääne-Tallinna Keskhaigla insuldiosakond on saanud juba viiendat korda järjest rahvusvahelise RES-Q (Registry of Stroke Care Quality) kõrgeima tunnustuse – teemantmärgise, mis tähistab tipptasemel insuldiravi kvaliteeti.